četrtek, 12. maj 2011

Hujšanje z »zvezdniškimi« dietami

Tudi ve zavistno strmite v slike slavnih igralk, pevk in manekenk ter se čudite, le kako za vraga jim je uspelo le mesec ali dva po rojstvu pridobiti nazaj enako, če ne še boljšo postavo, kot so jo imele pred tem?! Kako so hujšale, katerih diet so se posluževale?

5 bizarnih »slavnih« diet …

Hujsanje-1

-          Hujšanje z javorjevim sirupm in kajenskim poprom, ki se skupaj z limoninim sokom primešata vodi – na takšno razstrupljanje telesa prisegata seksi R'n'b pevka Beyonce, ki naj bi s to drastično dieto izgubila kar 9 kg v samo dveh tednih, ter črna gazela Naomi Campbell, ki naj bi napitek prakticirala vsako leto pred začetkom poletja in sezone kopalk. Najbrž nam ni potrebno posebej poudarjati, da kakšen dan za razstrupljanje najbrž ne škodi, po tednu dni pa boste popolnoma brez energije in videti kot zombi. 

-          Hujšanje s pomarančnim sokom je ena izmed diet, na katere prisega suhljata igralka Gwyneth Paltrow, pri čemer pove, da tovrstno dieto izvaja le dva dni na teden, ostale dni pa se prehranjuje normalno, vendar zdravo. 

-          Hujšanje z mlekom je prav tako dieta, omejena na dva dni, ki pa jo je supermanekenka Heidi Klum v časih njene najbolj bleščeče kariere izvajala kar po cel teden ali več skupaj. 

… na katere nemudoma pozabite!

Hujsanje-2

Pri vseh zgoraj naštetih nasveti za hujšanje pa se zavedajte dejstva,  da so to le kratke prečiščevalne kure, s katerimi našemu telesu pomagamo, da se znebi določenih strupov, in izboljšamo našo prebavo. Nikakor pa to ni način za izgubljanje odvečnih kilogramov. Za slednje namreč še vedno velja prastaro zlato pravilo, ki pravi, da morate jesti vse – v okviru zdrave hrane seveda – po malem (5 obrokov na dan), piti veliko vode in se dosti gibati. 

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar