sobota, 27. september 2014

Google adwords, vez s prihodnostjo oglaševanja

Google adwords je vez s prihodnostjo oglaševanja . Storitev Google adwords je pred leti posegla v oglaševanje na spletu in prinesla pomembne spremembe. Podobne spremembe lahko od Google adwords storitve pričakujemo tudi v prihodnosti.
Google adwords bo najverjetneje povečal število uporabnikov. Razširjenost uporabe Google adwords se bo večala s številom uporabnikov spleta. Google adwords lahko v veliki meri računa na mlajšo generacijo, ki zna uporabljati informacijsko tehnologijo od malih nog. Google adwords bo poleg tega pričakovano večal storitev zaradi danes srednje generacije, ki v veliki meri uporablja informacijsko tehnologijo in jo bo zagotovo tudi v pozni starosti.

V tem pogledu se bo zmanjšalo število starejše populacije, ki danes po večini ne uporablja informacijske tehnologije. Informacijska tehnologija bo napredovala, možnosti ima veliko. Predvsem bo informacijska tehnologija napredovala v hitrosti in dostopnosti informacij. Hkrati gre pričakovati, da se bo povečal nabor različnih naprav informacijske tehnologije ter vrste posameznih naprav informacijske tehnologije. Proizvajalci se že danes zavedajo zelo različnih zahtev na trgu in se jim v primeru velikega interesa tudi prilagajajo. Informacijska tehnologija bo tako po pričakovanjih na eni strani bolj preprosta, enostavna in praktična, na drugi strani pa bo bolj sofisticirana in zahtevna. Že danes lahko ugotovimo, da je informacijska tehnologija prilagojena širokemu spektru uporabnikov.

Od tistih, ki želijo osnovne lastnosti, do tistih, ki si želijo velik nabor naprednih lastnosti. Z dostopnostjo informacijske tehnologije, ki bo večja, hkrati pa bo nudila večjo uporabnost, se bo povečalo število potencialnih odjemalcev oglasov. Spletno oglaševanje se bo širilo na razne medije, ki jih bo nudila informacijska tehnologija. Izbor bo velik, pričakovanja mnogih pa so usmerjena tudi v dobro selekcijo dobrih in slabih spletnih vsebin. V poplavi spletnih vsebin je že danes veliko odvečnega balasta, zagotovo ga bo tudi v prihodnosti na pretek. Google adwords bo tudi v prihodnosti zelo pomemben igralec na trgu spletnega oglaševanja.
http://www.red-orbit.si/storitve/google-adwords

Ni komentarjev:

Objavite komentar