četrtek, 24. november 2016

Tekalna steza NordicTrack X11i

Pri obeh napravah tako NordicTrack X9i treadmill kot NordicTrack X11i treadmill se tekač lahko zabava preko spletne povezave, saj obe omogočata povezovanje s spletom. Kapaciteta teže Obe napravi se ponašata z nadpovprečno kapaciteto teže 160 kilogramov, ki je primerna za skoraj vse uporabnike.

 Valjček

Ti NordicTrack napravi imata 2.5 inčen valjček, ki zmanjšuje trenje in tako proizvodnjo zvoka med vadbo. Razlike Motor Ko govorimo o motorju, ima NordicTrack X11i nekoliko močnejši motor, kot NordicTrack X9i. Ponaša se s 4.25 CHP motorejm, drugi pa s 3.0 CHP motorjem. Ta X11i fitnes oprema je najprimernejša za posameznike, ki si želijo vadb, ki predstavljajo zelo velik izziv. LCD



Zaslon

NordicTrack X11i uporabniku nudi velik 10 inčen zaslon, ki omogoča odlično berljivost podatkov, medtem pa je X9i opremljen s 7 inčnim zaslonom, ki morda ne ustreza posameznikom, ki si svoje vadbe želijo ogledati na večjem zaslonu.

 Cena in garancija ·

Cena Ko govorimo o ceni, je X9i nekoliko cenejši kot X11i tekalna naprava. Je cenejši od $2000 za razliko od tekalne steze X11i, ki je cenejša od 2,500$. ·

Garancija

Pri garanciji je NordicTrack X11i naklonska naprava nekoliko bolj radodarna kot pri NordicTrack X9i. Prinaša 3-letno garancijo na delovanje naprave, medtem, ko X9i za svoje stranke nudi 2-letno garancijo na izdelek.

 Pregled

 Z zgoraj podano primerjavo med tema izjemnima naklonskima trenerjema ste zdaj zagotovo prepričani, katera steza je idealna za vaše vadbene potrebe.

Če si želite intenzivnih vadbenih sej, je naklonski trener X11i popoln za vas. Če je vaš proračun nižji, a še vedno želite ostati fit, potem je za vas boljša izbira X9i. Izberite tisto, ki bo zadovoljila vse vaše vadbene potrebe in začnite uživati v izjemno produktivnih vadbenih sejah.

Ni komentarjev:

Objavite komentar