petek, 14. junij 2013

Krema za ustnice in za stopala


Vedno bolj se zavedamo, kako pomembno je, da poskrbimo za svoje telo in tudi dušo. Pomembna je zdrava prehrana, rekreacija, počitek, delo in zabava. Vsekakor je pomembno, kaj vnesemo v telo, ravno tako pa je velikega pomena to, kaj nanesemo na telo. Naša koža potrebuje ustrezno zaščito, sploh določeni deli telesa, ki so bolj občutljivi, pri tem pa nam lahko pomagajo različne krema in olja. Potrebno je poskrbeti za ustnice, saj so le te občutljive na sonce, veter, mraz in druge zunanje vplive. Primerna krema oziroma balzam za ustnice poskrbi za zaščito in deluje kot preventiva ali kurativa pri razpokanih ustnicah.
Seveda pa so ustnice še toliko bolj na udaru pri raznih športnih aktivnostih. Hidracija je sicer ključnega pomena, vendar pa si je potrebno zagotoviti tudi kvaliteten balzam oziroma kremo za ustnice. Na trgu je veliko artiklov, ki imajo različne lastnosti. Spletna trgovina Factorystore vam ponuja kvalitetne športne kreme in dodatke za telo. Med ponudbo boste seveda našli tudi izdelke za ustnice in sicer balzam za razkuževanje razpokanih ustnic in ostalih poškodb ustnic, ki deluje protivnetno in antibakterijsko ter blažilni in zaščitni balzam za ustnice, ki je namenjen zaščiti in blaženju poškodb ter pospešuje obnovo in celjenje.
Pri športnih aktivnostih pa velikokrat trpijo tudi naša stopala. Kreme za stopala so ravno tako različne. Med drugim, vam spletna trgovina Factorystore ponuja kremo za poživitev grobih in utrujenih stopal. Gre za poživljajočio deodorant kremo za stopala z vitamini in izvlečki zelišč. Aktivno življenje od nas namreč zahteva, da poskrbimo za to, da bodo stopala ostala mehka in negovana, kar pa lahko dosežemo le s kvalitetno kremo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar