torek, 18. februar 2014

Letos si privoščite kampiranje na Hrvaškem

Kampiranje na Hrvaškem spada med tiste izkušnje, ki jih nikoli v življenju ne pozabimo. Se ne morete odločiti ali bi izbrali hotelsko sobo, apartma ali pa kampiranje na Hrvaškem? Poglejmo v nadaljevanju katere prednosti ima vsaka, kajti vse počitniške nastanitve imajo tako nekaj prednosti kot tudi nekaj slabosti, ko jih med seboj primerjamo. Hotelska nastanitev je običajno v očeh gostov najbolj udobna. Spanje v hotelski sobi, vsakodnevno pospravljanje in čiščenje, ki ga opravijo sobarice, neposreden dostop do gostinskih storitev itn., so za mnoge nekaj, kar kampiranje na Hrvaškem ne omogoča in lahko doživijo le v hotelu. To je morda veljalo nekoč, vendar danes lahko sredi kampa najamete mobilno hišico, ki ponuja celotno udobje hotelske sobe.

Poleg tega pa v hotelu vedno tvegamo, da bomo imeli glasne sosede, ki nam bodo uničevali živce sredi noči. Vsi vemo, kako nadležen je lahko jok otrok takrat, ko želimo prigaran dopust preživeti v popolnem miru. Če se odločite za kampiranje na Hrvaškem, potem boste zagotovo našli svoj mir. V primeru, da bi se poleg vas namestil kakšen preglasen gost, ki ga ne morete utišati, se lahko še vedno premaknete na drugo parcelo, kjer boste našli svoj mir. Tudi če kampiranje na Hrvaškem primerjate z apartmaji, boste opazili, da slednji ne prinašajo nič bistveno boljšega od kampiranja. Pogosto so apartmaji precej oddaljeni od morja. To je lahko precej moteče, še zlasti v primeru, da se morate do morja voziti z avtomobilom. Na drugi strani pa vam kampiranje na Hrvaškem omogoča neposreden dostop do morja.

Parcela tik ob morju vam omogoča, da imate dobesedno svojo lastno plažo pred dvoriščem šotora, avtodoma ali počitniške prikolice. Če se odločite za kampiranje na Hrvaškem vam ne bo žal, saj boste dopust preživeli na svežem morskem zraku, ki vam bo pomagal prečistiti dihalne poti, vas pomiril in pomagal do tega, da se boste dodobra spočili pred novimi izzivi, ki vas bodo čakali doma.

Besedilo je povzeto po http://www.campingrovinjvrsar.com/

Ni komentarjev:

Objavite komentar