sreda, 29. julij 2015

Zakaj po klimo v podjetje Tersus

Razlogov za nakup klime v omenjenem podjetju je kar nekaj, ne samo to, da so eni izmed vodilnih in večjih ponudnikov opreme na tem področju, nudijo vam tudi ugodne cene, servis in rezervne dele v primeru redkih okvar. Samo ponudbo najdete na spletni strani www.tersus.si, na voljo pa so vam različni tipi naprav od toplotnih črpalk do klimatskih naprav, peči na pelete, radiatorjev, IR grelcev in še in še.



Ko smo že pri klimatskih napravah vas verjetno zanimajo cene klimatskih naprav, o tem bi bilo precej težko govoriti, saj so razponi cen resnično dinamični. Zelo osnovni modelu za stanovanja garsonjere se začno že pri nekaj sto evrih, kvalitetna klima za srednje veliko stanovanje vas bo stala od 500-1000€, klime za hiše so vam na voljo od 800€ dalje, klimatske naprave za poslovne objekte ali pa javne ustanove pa so precej dražje, zato bomo o njihovih cenah govorili v katerem drugem članku. Kako klime delujejo? 

Če je zunaj vroče zunanja enota klime posrka zrak iz ozračja ter ga v notranjost s pomočjo spreminjanja stanj agregatnih plinov ohladi. Prefiltriran zrak nato potuje skozi sistem v vaš prostor, kjer ga nastavite na željeno temperaturo. Klime potrebujejo nekaj vzdrževanja, potrebno jo je kdaj napolniti in zamenjati filter, kakšnega večjega dela pa z njimi ne boste imeli. Oglejte si ponudbo različnih klim v omenjenem podjetju, nudijo vam klime znanih proizvajalcev kot so Toshiba, Panasonic in druge. Pri teh klimah se vam ni potrebno bati za kakovost, saj so znani po dobri kvaliteti, spadajo pa med najboljše azijske proizvajalce klimatskih naprav.

Ni komentarjev:

Objavite komentar