ponedeljek, 14. december 2015

Polar, nas uči

Polar je lahko osebni trener , če znamo izkoristi vse ponujene zmogljivosti. Osebni trener Polar je že mnogim osebam izboljšal dosežke njihove rekreacije. Dosežki rekreacije, ki jih Polar lahko omogoča so pomembni. Poleg vsega ostalega vsaka dobra rekreacija potrebuje motivacijo. Ker Polar skrbno beleži dosežke, se na podlagi tega lahko dobra rekreacija tudi uresniči. Pomembno pri tem je, da Polar omogoča napredek, ki je zdravju koristen ter neškodljiv. Do napak v primerih, ko je Polar odsoten ali ga ne znamo uporabljati lahko pride. Organizem lahko najbolje deluje v optimalnem stanju in pod optimalno obremenitvijo.



 Kdor se dlje časa ukvarja z rekreacijo to ve. Vendar je za njihov dosežek in napredek potrebno storiti več. Dosegli so raven, ki se šteje za dosežek, želijo pa izboljšati svoj dosežek. Temu primerno potrebujejo orientacijo, ki jim pove kako doseči napredek. Pri tem je pomembno, da s svojo aktivnostjo ne pretiravajo. Kar lahko pomeni nazadovanje namesto napredka. Optimalna obremenitev je območje, kjer se dosega rezultate ali napredek. Vsak odklon v smeri manjše ali večje obremenitve pa prinaša negativne lastnosti. Z manjšo obremenitvijo se ne dosega rezultatov in posledično napredka. S preveliko obremenitvijo pa prihaja do poškodb in do raznih zdravstvenih težav. Kar ima za posledico doseganje negativnih rezultatov. Oziroma slabših rezultatov kot v preteklosti. Zato je potrebno to optimalno območje jemati resno, ter na podlagi njega izvajati vse aktivnosti v prihodnosti. Pomoč pri določanju aktivnosti nudi prav naprava, ki jo imamo ali izbiramo. Pomembo pri tem je, da vemo kaj izbiramo ter kako uporabljamo.

Izbor je danes pester z željo, da zadovolji kar se da širok krog uporabnikov in potencialnih kupcev. Ker so kupci in uporabniki različni to pomeni tako dobre lastnosti, kot tudi manj dobre lastnosti. Odvisno od posameznika. Že dolgo časa naprava ni le funkcionalno odlična, ampak je lahko tudi estetsko odlična. Polar omogoča osebni napredek.

http://hervis.si/store/brand/1_115

Ni komentarjev:

Objavite komentar