nedelja, 14. februar 2016

Schladming, izberimo termin

Schladming nas motivira, izberimo termin , ki nam najbolj ustreza. Zimski čas je idealen za krajši ali daljši oddih. Doma zaradi vremenskih razmer nimamo kaj pametnega početi, velikokrat na ostajajo prosti dnevi neizkoriščeni, sami pa potrebujemo nekaj prostih dni za regeneracije. Dobra izbira je Schladming, ki ponuja številne možnosti. Prosti dnevi so lahko različno izkoriščeni. Kdor je ljubitelj zimskih športov bo kraj obiskal zaradi urejenih in zmogljivih smučišč.



Nahajajo se na območju, ki združuje štiri gore ter skoraj dvesto kilometrov smučarskih prog. Možnosti so velike za tako začetnike, kot tudi tiste najbolj zahtevne. Zahtevnim je na voljo osemnajst različnih prog, začetnikom pa šest. Posebnost je proga, ki je primerna za strokovnjake. Omeniti velja, da Schladming ponuja tudi vsem, ki želijo med zimskimi športi izkusiti še kaj drugega kot smučanje. Na voljo je tristo kilometrov prog za tek na smučeh. Vsekakor to ni edina možnost. Za obiskovalce ima Schladming na voljo veliko zanimivega tudi za vse, ki niso pretirani ljubitelji zimski športov, jih ne obvladajo ali se jim preprosto ne ljubi z njimi ukvarjati. Izbrati je možno dogajanje sredi dneva ali dogajanje v večernih urah. Kombinacija smučarskih športov in dogajanja v kraju bivanja je zelo primerna za večje ali manjše skupine, pri kateri eden ali več članov smuča ali se ukvarja z drugimi zimskimi športi, drugi del skupine pa ne. Schladming ponuja možnosti za skupno druženje v večernih urah, čez dan pa lahko vsak počne kar se mu zdi najboljše.

Tako ni zadrege, da kdo od skupine ne bi imel kaj početi ali ne bi videl smisla odpotovati na zanimive zimske počitnice . Schladming je znano smučarsko središče s preko pol stoletja dolgo tradicijo. Ta zagotavlja, da bomo imeli čudovito izkušnjo zimskih počitnic tako tisti, ki prisegajo na smučanje ali druge zimske športe kot tudi tiste, kateri želijo uživati izven smučišč. Schladming je raj za užitkarje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar