sreda, 2. september 2020

Dodatno zavarovanje lahko plačujemo mesečno ali letno

 Dodatno zavarovanje se lahko plačuje na različne načine. Večina ljudi si seveda izbere mesečni način plačevanja, saj je to najbolj dostopen način, ki nam omogoča enostavno odplačevanje celoletne premije. Majhne mesečne zneske bomo vedno lažje plačali kot celotne premijo, ki jo moramo v primeru letnega plačila poravnati na začetku vsakega leta. Če imamo seveda dovolj velike prihodke, nam to najverjetneje ne bo povzročalo težav.

Dodatno zavarovanje lahko plačujemo tudi vsake tri mesece ali pa vsekih šest mesecev. Vsaka izmed omenjenih možnosti se določi na začetku ,ko sklenemo zavarovanje. Nekaterim se zdi vsakomesečno odplačevanje nesmiselno in zato raje račun poravnajo v letnih ali polletnih zneskih.

Dodatno zavarovanje pa nam bo, kot smo omenili, najmanj preglavic delalo, če ga bomo imeli enostavno na trajniku in tako se nam bo nevede vsak mesec odtrgalo vneseni znesek. To je odlična izbira, saj tako nikoli ne bomo preskočili obroka in bomo vedno imeli urejeno zdravstveno zavarovanje.

Vzajemna dodatno zavarovanje


Vzajemna dodatno zavarovanje za zdravila brez doplačil

Vzajemna dodatno zavarovanje nam omogoča, da v lekarni prejmemo vsa zdravila na recept brez dodatnega doplačila. Ko se odpravimo k zdravniku, ker imamo določene težave, nam jih običajno pozdravi tako, da nam predpiše točno določena zdravila, za katera misli, da nam bodo pomagala. Seveda imajo ta zdravila svojo ceno, a je nam s primernimi zavarovanji ni potrebno plačati. Če pa zavarovanja nimamo, bomo morali kljub receptu, za zdravila odšteti nekaj denarja.

Vzajemna dodatno zavarovanje tako poskrbi, da so zdravila veliko bolj dostopna, saj jih ni potrebno plačevati. Plačevanje zdravil se nam bo brez ustreznega dodatnega zavarovanja začelo poznati še zlasti ko bomo starejši in boo potrebovali različne tablete za uravnavanje krvnega pritiska, za redčenje krvi ter za ostale tegobe, s katerimi se bomo srečevali.

Vzajemna dodatno zavarovanje moramo zato skleniti takoj, ko se zaposlimo , da nato lahko brezskrbno hodimo v službo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar