ponedeljek, 5. maj 2014

Kamp Valkanela med Vrsarjem in Fontano

Kamp Valkanela se nahaja sredi krasnega zaliva med Vrsarjem in Fontano na zahodni istrski obali. Območje je razgibano, saj nudi blago strma področja v senci dreves, do mehkobe trave na sami obali. Tako bo kamp Valkanela navdušil praktično vse okuse in zahteve obiskovalcev. Podobno kot ima kamp Valkanela pestro in razgibano področje, tako je pestra ponudba namestitvenih enot. Kamping prostor je namenjen vsem, ki željo biti kar najbližje naravi. Vsem, ki si želijo bližino morja je namenjena Superior Parcela. Na njej je voda in elektrika, parkirali boste lahko avto in prikolico ali šotor, nudijo tudi možnost dodatnega vozila ali šotora.

Med parcelami boste lahko izbirali tiste,ki imajo naravno, kot tiste, ki imajo delno senco. Modernim trendom primerno ima Wi-Fi. Ponudba Parcela nudi prostor za avto in prikolico ali šotor, ter priključek za elektriko. Možno je izbirati med naravno senco ali delno senco. Vse, ki se željo približati stanovanjskemu udobju domačega doma so namenjene mobilne hiške. Kamp Valkanela ima v ponudbi dve vrsti mobilnih hišk in sicer standard in premium. Ponudba mobilnih hišk je prilagojena dvema najpogostejšima zahtevama gostov. Eni si željo bližino morja, drugi so raje v mirnejšem delu. Kamp Valkanela za slednje nudi Premium ponudbo hišk, ki je se nahajajo v mirnejšem delu kampa, do morja so oddaljene 150 m. Standard ponudba hišk je za razliko bliže morju, od njega so oddaljene 50 metrov.

Kamp Valkanela svoje kopalce osveži v zalivu, nad kateri se razteza borov gozd. Plaže so kamnite, prodnate, skalnate in peščene. Za vse lačne in žejne je kamp Valkanela dobro poskrbela, saj ima odlično Picerijo Kantineta, kjer se bo za vsakega našla dobrota po lastnem okusu in željah. Gostinsko ponudbo dopolnjujejo Coctail Bar, ter dva bara na plaži. Kamp Valkanela se lahko pohvali z modro zastavo, ki potrjuje kakovost storitve, čistost morja in obale ter skrb za varnost, opremljenost in urejenost plaže.

Ni komentarjev:

Objavite komentar