nedelja, 15. junij 2014

Nudistični park Koversada Villas, kakovost življenja brez obleke

Nudistični park Koversada Villas je namenjen vsem, ki cenijo naravni življenjski slog, ter so pripravljeni užiti kakovost življenja brez obleke.

Nudistični park Koversada Villas se nahaja na zahodni obali Istre, ujet pa je med kraj Vrsar ter vhodom v naravni park Limski kanal. Nastanitvene možnosti, ki jih nudistični park Koversada Villas , sodijo v okvir naselja paviljonskega tipa, Vile Koversada. Naselje obsega vrstne hiše z 8 do 16 sobami, skupno je na voljo 183 dvoposteljnih sob in 32 triposteljnih bungalovov. Dvoposteljna sobe standard navdušujejo z enostavnostjo in udobnostjo, namenjene so največ dvema osebama. Standard dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem je namenjena največ trem osebam, nudi pa udobno bivanje v lično opremljenih sobah. Nudistični park Koversada Villas nudi tudi gurmanske užitke, saj ima bogato ponudbo različnih možnosti.

Ljubiteljem ribjih specialitet se bodo zagotovo razveselili ribje restavracije Batana, ki se nahaja v zavetju starodavnih borovcev. Jedilni list je bogat z ponudbo rib in morskih sadežev iz bližnje okolice, ponudbo zaokrožajo testenine, piko na I predstavljajo odlična istrska vina. Ljubitelji bolj klasičnih jedilnikov bodo navdušeni nad restavracijo Amfora. Poleg klasičnih jedi je moč izbrati jedi za različne prehranjevalne navade in okuse. Ljubitelji žara bodo zagotovo obiskali Grill Mendula, Picerijo Balun pa ljubitelji pic ter testenin in mesa. Za ljubitelje hitre osvežitve je na voljo osvežitev v barih na plaži ter v bližini naselja. Za ljubitelje sončenja in plavanja nudistični park Koversada Villas nudi pester izbor za poležavanje ob morju. Tako lahko izbirajo kamnite ploščadi, ter plaže iz drobnih kamenčkov ter prava peščena plaža. Ljubiteljem športa in zabave nudistični park Koversada Villas nudi veliko možnosti od igrišč za najrazličnejše športe. Nudistični park Koversada Villas bo navdušil tudi vse, ki si želijo aktivneje preživeti dopust, z aktivnostmi od hobi delavnic do bogatega večernega programa.

Zagotovo bo nudistični park Koversada Villas razveselil vse, ki si želijo preživeti doživetji polen dopust brez obleke.

http://www.maistra.si/Naturizam_Koversada_Villas_Vrsar

Ni komentarjev:

Objavite komentar