četrtek, 26. marec 2015

UPS snowsports concept, nov smučarski pristop

UPS snowsports concept je smučarski pristop . Smučarski pristopi se razlikujejo po mnogih lastnostih. Lahko bi rekli, da je vsak smučarski pristop edinstven in neponovljiv. Določa ga najprej smučar, potem učitelj ter seveda želja po učenju ter izpolnjevanju ter dejansko izvajanje smučanja. UPS snowsports concept se zaveda, da so smučar, učitelj ter učenje nemočni, če smučarska oprema ni primerna. Smučarska oprema ima v primeru UPS snowsports concept zelo pomembno vlogo. Načeloma velja, da je vsaka smučarska oprema ustrezna določenim smučarjem bolj, drugim manj ustrezna.



 UPS snowsports concept to ustreznost spreminja v samih osnovah. Smučarska oprema, primerna za UPS snowsports concept, je drugačna od predhodnih smučarskih pristopov. UPS snowsports concept pri veliko smučarjih žanje pomembne uspehe. Vsi, ki so UPS snowsports concept preizkusili, govorijo da je odličnost smučanja , dostopna in uresničljiva. Dostopnost in uresničljivost se kaže predvsem v možnostih, ki jih ponuja in seveda doseženih rezultatih. Možnosti so dosegljive predvsem z voljo in željo, ter seveda zavzetostjo po doseganju napredka. Uresničljivost temu primerno sledi, seveda skladno z vložkom smučarja. Vsak smučar se mora zavedati, da napredek brez pravilnega izvajanja ni mogoč. Spremenjen pristop zahteva nekaj samodiscipline ter železne volje. Mnoge pri tem zahtevnem podvigu bodrijo rezultati, drugi si preprosto postavijo kot cilj. Rezultati bodrijo predvsem vsa smučarje, ki svoje smučarsko znanje radi iz sezone v sezono nadgrajujejo, ter merijo, mnogi pa ga okronajo na različnih tekmovanjih.

Na ta način so s smučarsko sezono in napredkom zadovoljni, ter komaj čakajo naslednjo zimo, da dosežejo nov korak naprej. Drug način je postavljanje ciljev, ki nimajo tekmovalnega značaja, ampak predvsem v pravilnosti izvedbe smučarskega pristopa. Predhodni pristopi so lahko v marsičem različni, zato so spremembe zahtevne. Zahtevajo celega smučarja, ki se zna novim zahtevam ustrezno prilagoditi, ter jih obvladovati. UPS snowsports concept se kot pravilen izkazuje v mnogih smučarskih dosežkih na raznih ravneh.

Več

Ni komentarjev:

Objavite komentar