ponedeljek, 14. marec 2016

Kaj moramo vedeti o dodatnem zavarovanju?

Ko dopolnite 26 let se je potrebo hitro odločiti kakšno zdravstveno zavarovanje si želite. Ali je to dopolnilno zdravstveno zavarovanje ali pa dodatno zdravstveno zavarovanje?. Trenutno vam priporočamo dodatno zdravstveno zavarovanje ki vam ki vam poleg obveznega zdravstvenega zavarovanja doda še naslednje ugodnosti. Dodatno zdravstveno zavarovanje je poleg, dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Dodatno zavarovanje je dodatek k obveznemu zavarovanju. 


Dodatno zdravstveno zavarovanje krije stroške zdravljenja storitev ter prejem zdravil in zdravstvenih pripomočkov. Dodatno zdravstveno zavarovanj obsega nadstandardne storitve, ki so krajše čakalne dobe pri zdravstvenih storitvah, boljši in lažji dostop do zdravil, boljša zdravstvena oskrba, zavarovanje v primeru smrti zaradi nesreče, zavarovanje ko se vam kaj zgodi iz ven mej slovenije, dodatno mnenje strokovnjakov in zavarovanje za dnevno nadomestilo časa bivanja v bolnišnicah ali zdraviliščih.


Cene dodatnega zavarovanja se med zavarovalnicami skoraj da ne spreminjajo kaj preveč. Bistvene razlike med zavarovalnicami skoraj ni saj je dodatno zdravstveno zavarovanje natančno določeno. Cene dodatnega zdravstvenega zavarovanja se gibljejo od 4 eur do 6 eur. Zavarovanci lahko izkoristijo triodstotni popust na zavarovanje, ampak imajo zavarovanci določene pogoje. 

Zato je za dodatno zdravstveno zavarovanje dobro plačati nekaj več eurov saj z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem dobite veliko ugodnosti ki jih je dobro imeti, eno iz med glavnih je 20 odstotno kritje operacij, ki se pri višinah, ki se gibljejo okoli 10000 eur, ki se kar pozna. Po vseh teh ugodnostih se po natančnem pregledu le izkaže da je dodatno zdravstveno zavarovanje kar velik bonus k obveznemu zdravstvenemu zavarovanju. Če želite več informacij vam bo koristil obist te spletne strani http://dopolnilnozavarovanje.si/zavarovanje.html, preko nje sem tudi sam sklenil dodatno zdravstveno zavarovanje. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar