nedelja, 26. junij 2016

Optimizacija spletnih strani, uveljavljena novost

Optimizacija spletnih strani je uveljavljena novost . Pomembnost novosti se kaže v uspehu, ki ga je optimizacija spletnih strani dosegla v nekaterih primerih. Velja pa jo obravnavati z več zornih kotov. Uspešna strategija je velikokrat tudi posledica učenja na napakah. Primerov, ko se je optimizacija spletnih strani naučila iz lastnih napak ni malo, nekateri so globalno znani. Pomanjkljivost veliko aktivnosti sodobnega časa je, da želijo biti uspešni kar je prav, ne zavedajo pa se omejenih možnosti uspeha.



V primeru, da bi bili vsi uspešni to sploh ne bi bil uspeh, ampak kvečjemu povprečje. Seveda pa pri morebitnem neuspehu ne gre izgubiti optimizma, optimizacija spletnih strani ima zgovorne primere. Tudi mnogi drugi primeri prakse kažejo, da je uspeh posledica več predhodnih neuspehov ter novih poizkusov. Predhodne neuspehe optimizacija spletnih strani pametno izkorišča. Pridobljene izkušnje so temelj novih poizkusov, uvajajo spremembe ter z njimi poizkusijo uspeti. Več neuspelih poizkusov zato ne gre jemati zgolj kot naravnanost na neuspeh, ampak pridobivanje izkušenj. Pridobivanje izkušenj je bilo pogostokrat potrebo, čeprav uspeh velikokrat to zamegli iz različnih razlogov. Zato je potrebno to imeti pred očmi, ob doživljanju neuspeha. Učenju na napakah se lahko izogne predvsem sodobni praksi naravnana optimizacija spletnih strani. Iskanje izvirni rešitev je danes cenjeno predvsem zaradi redkosti. Rešitev je danes veliko, izvirnih je bistveno manj. Problem, ki se pogosto pojavlja je v dejstvu, da nove rešitve preveč temeljijo na starejših, so zgolj njihovi lepotni popravki. O izvirnosti v tem primeru ne moremo govoriti, najbolj očitno to oceni trg.

 Nove rešitve bomo našli na različne načine, včasih čisto po naključju, ob razmišljanju stvari s čisto drugih področji in na razne druge načine. Pomembno pri tem je ohraniti izvirnost ideje, izguba pa je lahko tako hitra, kot je hitro generiranje ideje. Optimizacija spletnih strani je v praksi prinesla že številne znane in dobre rešitve.

https://www.red-orbit.si/storitve/optimizacija-spletnih-strani

Ni komentarjev:

Objavite komentar