torek, 12. julij 2016

Converse all star, genialna zasnova

Converse all star ima vse značilnosti obutve, ki je genialno enostavna . Genialnost se velikokrat skriva v preprostih izvedbah in zasnovah, converse all star je živ primer. Vsestransko uporabna obutev velikokrat temelji prav na teh lastnostih. Človek pri hoji obremenjuje stopala, obremenitev pa se prenaša tudi na kosti, sklepe, vezi, mišice in druge dele telesa.



 Značilnost uporabne obutve je v prvi vrsti sposobnost čim manjšega obremenjevana vseh delov telesa, ki sodelujejo pri gibanju. Kako dobra je na tem področju converse all star obutev nam kažejo številni praktični primeri. Poleg tega pa pojem uporabnosti zahteva, da je možno obutev uporabiti ob praktično vsaki priložnosti. To pomeni tako za prosti čas, kot tudi razne prireditve in dogodke. Odvisno od uporabnika omogoča converse all star zelo različne izvedbe izbrati tako, da doseže točno določen učinek. Mnogi imajo radi, da se komplet garderoba od glave do pete ujema. Kar ni le obleka, ampak tudi obutev in galanterija. Obstajajo tudi določena pravila, kako posamezen kos mora biti v sozvočju z drugim. Tak primer so enake barve ali barve, ki se ujemajo. Z izbiro točno določene converse all star ponudbe pa preidejo do izraza tudi lastnosti človeka. Izbira izvirih lastnosti v ponudbi pomeni, da ne mara pretirani sprememb, ter da taka oseba rada prisega na občutek varnosti. Lastnosti so namreč znane že dlje časa, iz izkušenj zato ve, kaj te pomenijo pri določeni izbiri ostale garderobe, pri izbiri za določeno okolje ali prireditev in drugo.

V toplejših delih leta, ko imamo na sebi manj kosov oblačil je to še posebej pomembno, saj converse all star pride bolj do izraza v odnosu do vsega ostalega, kar oko vidi. Obstajajo pa tudi drugačne izbire, tem klasika ni všeč, ker imajo radi spremembe ter se prilagajajo novim situacijami, razmeram in okoliščinam. Converse all star lahko poudarja osebni značaj ter posamezne lastnosti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar